BANC DE LLIBRES 2017-18

El CEIP de Pràctiques amb la col·laboració de l'AMIPA Annexa Magisteri volem continuar durant el curs 2017-18 un banc de llibres per tal d'ajudar a les famílies en la seva adquisició.

No cal oblidar l'estalvi econòmic familiar que representa per a les famílies aquest projecte que, sens dubte, ajuda a fer una mica més sostenible l'educació pública.

Aquest curs es podran beneficiar dels llibres les famílies dels alumnes de 2n fins a 6è, als altres nivells els alumnes escriuren molt en els llibres i no són reutilitzables. Les famílies poden indicar quins són els llibres que poden entregar al centre per esser part del banc de llibres i quins són els llibres que voldríen rebre del banc de llibres (la llista de llibres es penjarà a la pàgina web del centre). Després en funció de l'oferta i la demanda s'organitzarà la repartició dels mateixos.

Per poder organitzar aquesta tasca vos volem explicar com es durà a terme i qui té opció a fer ús d'aquest banc de llibres:


1.- Del 22 al 26 de maig farem la petició a les famílies interessades en deixar els seus llibres de 2n fins a 6è de primària al centre per tal que en facin ús altres alumnes o bé sigui un recurs per a l'aula, així com la petició de qui esta interessat en rebre llibres en préstec. Necessitam saber si hi ha famílies que vulguin participar d'aquest projecte. Podreu demanar el full per apuntar-vos a secretaria del centre, descarregar-lo de la pàgina web i entregar-ho a la bústia de l'AMIPA o bé fer la inscripció online al blog de l'amipa (amipaannexamagisteri@blogspot.com.es)

2.- Els llibres que es donin es recolliran els dies 20 al 23 de juny al tutor/a que tenen aquest curs. PER FAVOR, ENTREGAU ELS LLLIBRES DINS UNA BOSSA AMB EL NOM DEL VOSTRE FILL/A per facilitar la recollida i identificació dels mateixos.


3.- L'entrega de llibres a les famílies interessades es durà a terme entre els darrers dies de juny. Els membres de la comissió del banc de llibres es posaran en contacte amb vosaltres i vos indicaran els dies i horaris exactes de recollida.


NORMATIVA:

  • Les famílies interessades en rebre llibres han de pensar que no es posaran condicions a l'acceptació de llibres (mentre estiguin en un estat adequat). És a dir, que podran estar escrits o subrallats.

  • Si alguna família no accepta l'estat dels llibres ho pot comunicar en el mateix moment i deixar-los als organitzadors del banc de llibres per tal de fer-los arribar nosaltres a una altra família que estigui interessada i no hagi pogut participar del banc (per manca de llibres).

  • Poden optar a aquest banc de llibres alumnes que actualment estiguin cursant de 1r a 5è d'educació primària del centre.

  • Els llibres que es deixen al banc de llibres són irrecuperables per les famílies.

  • Tendran prioritat en rebre llibres les famílies que hagin cedit llibres al banc de llibres i els socis de l'amipa.

  • En cas d'haver-hi més demanda que llibres disponibles es farà un sorteig entre les famílies sol·licitants. Se vos avisarà prèviament del dia del sorteig per si voleu assitir-hi. Animam des d'aquí a què les famílies facin donació de llibres per arribar al màxim de famílies possible.

  • RECORDAR A LES FAMÍLIES QUE VÀREN REBRE LLIBRES PER AQUEST CURS 2016-17, QUE ELS HAN DE TORNAR AL CENTRE PER CONTINUAR DINS EL BANC DE LLIBRES.

    Esperam trobeu interessant aquesta iniciativa i entre tots facem que sigui un èxit.

    Per a més informació contactau amb la secretaria del centre o amb l'AMIPA Annexa Magisteri.

Rebeu una cordial salutació

La direcció del CEIP de Pràctiques L'Amipa Annexa Magisteri

Comentaris